Konferens i fjällmiljö

Konferens i fjällmiljö

Vill ni anordna er nästa konferens i en miljö utöver det vanliga? Hos oss på Ofelaš Islandshästar får ni uppleva lugn och avskildhet, detta i kombination med äventyr och upplevelser som stärker ert team. Prova på att köra skoter i fjällen, basta i vedeldad bastu vid Kalixälvens strand och njut av god mat med lokal anknytning. Här finns möjlighet att ordna konferens inomhus eller i samisk kåta. Vi är flexibla och anpassar oss efter era önskemål.

Första dagen startar med upphämtning i Kiruna. Därifrån tar vi oss 25 km västerut, till vår gård i byn Puoltsa, vackert belägen vid Kalixälven med utsikt över Kebnekaisefjällen. Under eftermiddagen finns tid för konferens följt av middag bestående av lokala specialiteter. Ni övernattar i gästhus (dubbelrum) på gården med djur och natur runt knuten. Under kvällen är det troligt att ni ser älgar på nära håll, då de ofta kommer till gården för att äta utav hästarnas hö.

Dag två är det dags för en aktivitet, som säkert är ny för många, köra snöskoter i fjällen. En upplevelse som är både utmanande och ger en otrolig frihetskänsla. Er guide visar hur skotern fungerar och går igenom säkerhetsrutiner. Därefter kör vi genom fjällbjörkskog, över sjöar och myrar och, om vädret tillåter, tar oss upp på kalfjället. Här möts vi av oändliga vidder och otroliga vyer. Det är troligt att vi får se både ren och älg under turen. Den här turen går också att byta mot en ridtur på islandshäst.

Fyllda med nya intryck och oförglömliga upplevelser kommer vi tillbaka till gården, där lunchen väntar. Det finns även som alternativ att äta lunch utomhus under turen. På eftermiddagen ges möjlighet till bastu och trevlig samvaro, med utsikt över fjällen och Kalixälven. Är vädret klart får ni njuta av en fantastisk stjärnhimmel och kanske också uppleva det magiska norrskenet.  

Dagarna avslutas med att samla ihop intryck och tankar från vistelsen under ett konferenspass, därefter kör vi er tillbaka till Kiruna för hemresa.

Längd: 3 dagar / 2 nätter

Datum: dec-april, enligt överenskommelse

Tid: dag 1 ca kl. 16:00 – dag 3 ca kl. 12:00

Ingår: helpension (middag dag 1 – frukost dag 3), aktiviteter i programmet, guide (sve- och engelsktalande), hjälm, vinterytterkläder, transfer Kiruna

Pris: 6250 kr per person

Självrisk skoter: Max 8000 kr

Antal: 4-8 pers