Yoga Retreat och ridning i fjällen

Yogaretreat och ridning i fjällen

En perfekt kombination, yoga och ridning i fjällmiljö med islandshäst. Välkommen till OFELAŠ islandshästar på kombinerad yoga retreat och ridweekend tillsammans med  yogainstruktören Lise-Lotte Oskarsson. En helg i harmoni med kombination av yoga, ridning, bastu, gott sällskap och god lokal mat i väglöst land utan en massa yttre störningar.
Vi samlas på fredag eftermiddag i Puoltsa för att gemensamt ta oss västerut för båttransport över Kalixälven. På andra sidan älven tar vi en promenad till Ratekjokk där vi ska tillbringa helgen, våra ryggsäckar transporteras med sexhjuling. Efter installation i flerbäddsrum i två hus har vi ett yogapass och avslutar kvällen med middag. Yogan sker utomhus om vädret tillåter. Nästa dag startar vi med yoga, frukost och sedan en ridtur med lunch ute. Bastubad med dopp i jokken, middag och ytterligare ett yogapass följer. Söndagen börjar vi också med ett yogapass, därefter frukost och ridtur med lunch. Vi avslutar i Ratekjokk på eftermiddagen för transport tillbaka till Puoltsa. Medtag egen yogamatta.

Lise-Lotte har varit yogalärare sedan 2015 inom Vinyasaflow,  YinYoga, Yoganidra m.m. De fyra passen har olika teman och anpassas efter gruppen. På fredag kväll landar vi i oss själva och gör ett pass med fokus & balans. På lördag morgon väcker vi kroppen med ett energigivande, värmande pass. På kvällen gör vi ett YinYoga pass. På söndag morgon öppnar vi upp höfterna och hjärtat i ett pass som ger kropp & knopp en stor portion kärlek.

       

Passar både dig med ridvana och dig som aldrig suttit på en häst förut

Ridvana krävs, du ska kunna rida i snabbare gångarter än skritt

Flerårig ridvana krävs, du ska kunna kontrollera en häst i öppen terräng och ha god fysisk hälsa

Längd: 3 dagar

Ingår: yoga (1 pass fre, 2 pass lör, 1 pass sön), ridtur (lör, sön), helpension (fre middag – sön lunch), bastu, båttransport

Datum: 23-25 aug 2024

Erfarenhet: bra om du har lite yoga – och/eller riderfarenhet

Maxvikt: 90 kg
Minimiålder: 12 år

Samling: Puoltsa fre kl 14 för gemensam transport

Pris: 6 800 kr per person