Vi som jobbar här

Mats Blind-Berg

Kallas Matti och ägare till OFELAŠ, kommer från detta område med rötterna i Girjas sameby  och är aktiv samepolitiskt och i samebyns arbete. Gillar att fotografera när tillfälle ges.

Kerstin Nilsson

Kerstin är ägare till OFELAŠ och kommer från detta område. Är i grunden utbildad textillärare och utbildad i samiska, har också en ridlärare 1 utbildning. Har rötterna i Leaváš sameby och också renar där. 

Jenny Jansson

Jenny kommer från Arboga och har jobbat här ganska många år och bor också i Puoltsa. Har en turismutbildning i botten samt har ridit islandshäst i många år. Har en egen häst, Skriða, och en finsk lapphund som heter Ira.

Sara Hansson

Sara är uppvuxen på en gård i södra Sverige och har alltid sysslat med djur och natur. Hon läste högskoleprogrammet i naturguidning vid Umeå universitet 2012-2014, hösten därpå började hon jobba hos oss. Hennes hund är den svartvita Border Collien Loka. 

Thomas Palm

Thomas kom till oss första gången sommaren 2013, då som gäst på en långtur i fjällen. Efter det har han varit på fler turer och även jobbat hos oss både sommar och vinter. Han kommer från Göteborg, där han har haft egen islandshäst i 13 år.